Get Adobe Flash player

Tervetuloa Jyväskylään!


Kaksi kansainvälistä kaikkien rotujen koiranäyttelyä samana viikonloppuna Jyväskylän Paviljongissa. Luvassa huikea näyttelyviikonloppu, joka huipentuu upeisiin ryhmäkilpailuihin. Yleisölle on luvassa paljon katseltavaa ja koettavaa -tutustu ohjelmiin yleisölle -linkistä.


Useista tuomariperuutuksista johtuen toimikunta on joutunut tekemään tuomarimuutoksia. 


TÄRKEÄ TIEDOTE NÄYTTELYYN AUTOLLA SAAPUVILLE! Johtuen Jyväskylän Paviljongin vieressä olevista useista rakennustyömaista, näyttelyyn tulevilla on käytössään erittäin rajallinen määrä pysäköintitilaa Paviljongin välittömässä läheisyydessä. Paviljogin P-halli tulee täyttymään näyttelyyn saapuvista hyvin nopeasti. Pyydämme näyttelyyn tulevia käyttämään kaupungin yleisiä pysäköintialueita sekä P-taloja noudattaen niissä normaaleja pysäköintikäytäntöjä. Näyttelypaikkaa lähinnä olevat Pysäköintitalot ovat P-Matkakeskus, P-Asema joista molemmista on kävelysiltaa pitkin matkaa Paviljongille vain parisataa metriä. Katso lisätietoja pysäköintitaloista www.jyvasparkki.fi . Keskustan Hannikaisenkadun varrella (Hannikaisenkatu 15, Jyväskylä) on myös pysäköintialue, jolta on myös lyhyt matka kävelysillan yli Paviljonkiin. Näyttelyyn tulevia pyydetään varaamaan runsaasti aikaa pysäköintiin ja siirtymiseen Paviljonkiin. NäyttelytoimikuntaTule kokemaan Jyväskylä Dog Show 

- The Hound of Music.


                                       

LAUANTAI 19.11.2011
SUNNUNTAI 20.11.2011
Tietoja
Jyväskylä Paviljonki messu- ja kongressikeskus, Messukatu 10, myös junior handler kilpailu, joka on Keski-Suomen kennelpiirin piirinmestaruuskilpailu. Järjestäjä: Keski-Suomen Kennelpiiri. Arv.alkaa klo 10.00.
Jyväskylä Paviljonki messu- ja kongressikeskus, Messukatu 10, junior handler kilpailu, joka on SM-osakilpailu. Järjestäjä: JKL:n Metsästyk-senhoitoyhdistys, K-S Ajokoira-yhdistys, K-S Beagle, K-S Ken-nelkerho, K-S Mäyräkoira-kerho, K-S Noutajakoirayhdistys, K-S Palveluskoirayhdistys, K-S Puna-mustat Pystykorvayhdistys, K-S Vinttikoirakerho ja Sisä-Suomen Metsästysseura. Arvostelu alkaa klo 10.00.
Huomioithan, että näyttelyalueelle ei saa tuoda turistikoiria.

HUOM! Molempina päivinä arvostellaan kaikki FCI roturyhmät 1-10.

Näissä näyttelyissä ei arvostella pentuja.


Huomio rotuyhdistykset ja kerhot!Jyväskylän Paviljongissa on mahdollisuus vuokrata erikokoisia kokoustiloja näyttely päivinä, edulliseen hintaan. Lue lisää!